Mousse de iogurt

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer la salsa de gerds:

4 racions

Elaboració

Es bat la crema de llet fins que es quedi muntada la nata. Una vegada muntada es barrejan la nata, el sucre i els iogurts.
Apart, es posa una làmina de cua de peix en remull, i s'afegeix a l'anterior barreja. Es col-loca en un motlle i es posa tres hores a la nevera.
Es fa una salsa de gerds evitant que quedi espessa.
Es posa la salsa com fons en el plat i el mousse de iogurt al centre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se