Carn magre de porc a la papillota

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una safata de forn hi posarem la carn, que haurem empolvorat per sobre amb la ceba fregida, embolicada amb paper d'alumini en doble full i ben tancada.
La courem a 150º durant tres hores.
Amb el suc que la carn ha deixat anar hi he cuit uns xampinyons per acompanyar-la.

3h

Notes

L'he servit amb els xampinyons. També hi aniria bé un puré de patates. Estava molt tendra i bona. Hem de vigilar no passar-nos del temps perquè ens quedaria filosa. A la parada on compro el porc, la Mina i el Manel, sempre em donen unes peces molt bones. M'agrada molt anar al mercat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se