Carn magre de porc a la papillota

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peça de carn magre de porc 1,5 kg.
  • ceba fregida deshidratada
  • paper d'alumini

6 racions

Elaboració

En una safata de forn hi posarem la carn, que haurem empolvorat per sobre amb la ceba fregida, embolicada amb paper d'alumini en doble full i ben tancada.
La courem a 150º durant tres hores.
Amb el suc que la carn ha deixat anar hi he cuit uns xampinyons per acompanyar-la.

3h

Notes

L'he servit amb els xampinyons. També hi aniria bé un puré de patates. Estava molt tendra i bona. Hem de vigilar no passar-nos del temps perquè ens quedaria filosa. A la parada on compro el porc, la Mina i el Manel, sempre em donen unes peces molt bones. M'agrada molt anar al mercat.


Recepta de cuina de Carn magre de porc a la papillota

La ceba ha quedat caramelitzada

Recepta de cuina de Carn magre de porc a la papillota

En preparació

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Etfelicito pel lot de llibres.
Tens unes receptes novedoses i bones.
Una abraçada
Tevima
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies. A qui ens agrada la cuina això fa il·lusió.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: