Carn magre de porc a la papillota
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 peça de carn magre de porc 1,5 kg.
- ceba fregida deshidratada
- paper d'alumini
6 racions
Elaboració
En una safata de forn hi posarem la carn, que haurem empolvorat per sobre amb la ceba fregida, embolicada amb paper d'alumini en doble full i ben tancada.
La courem a 150º durant tres hores.
Amb el suc que la carn ha deixat anar hi he cuit uns xampinyons per acompanyar-la.
3h
Notes
L'he servit amb els xampinyons. També hi aniria bé un puré de patates. Estava molt tendra i bona. Hem de vigilar no passar-nos del temps perquè ens quedaria filosa. A la parada on compro el porc, la Mina i el Manel, sempre em donen unes peces molt bones. M'agrada molt anar al mercat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.