Fetge amb ceba
Ingredients
- 250 g de fetge de xai
- 1 ceba
- 2 tasses d'arròs
- 1 dent d'all
- tomàquet fregit al gust (opcional)
- oli d'oliva
- 1/2 tassa de Pedro Ximenez
- sal i pebre
- 1 "cacito" de caldo
Elaboració
Tallem la ceba a rodanxes o tires, com més ens agradi i la fregim a foc lent amb l'oli d'oliva.
Quan comenci a daurar-se hi afegim el vi i que continuï a foc lent fins quedarse fosca.
Acte seguit posem a la paella el fetge i el salpebrem. Deixem fins que el fetge estigui cuit.
Notes
Avui l'he servit acompanyat amb l'arròs pilaff que va fer el Josep Murlà, que és el que sempre fem a casa i que també el cuinem sense posar-lo al forn però preparant-lo de la mateixa manera. I com que va sobrar tomàquet fregit d'ahir ens el hem cruspit.
Aquesta recepta ja va ser publicada per l'Ernest GH, només que jo la ceba l'he feta diferent. La meva mare el solia acompanyar amb puré de patata.
Comparteix aquesta recepta: