Fetge amb ceba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba a rodanxes o tires, com més ens agradi i la fregim a foc lent amb l'oli d'oliva.
Quan comenci a daurar-se hi afegim el vi i que continuï a foc lent fins quedarse fosca.
Acte seguit posem a la paella el fetge i el salpebrem. Deixem fins que el fetge estigui cuit.

30min

Notes

Avui l'he servit acompanyat amb l'arròs pilaff que va fer el Josep Murlà, que és el que sempre fem a casa i que també el cuinem sense posar-lo al forn però preparant-lo de la mateixa manera. I com que va sobrar tomàquet fregit d'ahir ens el hem cruspit.
Aquesta recepta ja va ser publicada per l'Ernest GH, només que jo la ceba l'he feta diferent. La meva mare el solia acompanyar amb puré de patata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se