Suquet de peix

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un morter,una cullera de fusta, un cassó gros,un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.

Elaboració

Primer de tot posem una cassola al foc amb oli a calenta. Mentrestant posem el fumet a calenta; el podem fer amb els caps del peix que posarem al suquet. Mentes el fumet es va fent i calen-tant, posem un parell de grans d´all a la cassola del oli ; els posarem amb pell ,però els farem uns talls. Un cop fregits els alls , però mai deixarem que es refregeixin massa ;posarem una llesca de pa a fregir a la cassola i el reservarem en un morter; seguidament i fregirem també el fetge del rap i el posarem al morter. Després posarem una mica de tomata trinxada a la cassola ; sense pell ni llavors . M entres la tomata sens sofregeix una mica , pelarem i esberlarem les patates ; les rentem i les reservem . Un cop la tomata sofregida , tirem les patates a la cassola ; donem unes voltes , que impregnin be i , seguidament afegim fumet bullent , que cobreixi les patates. Mentrestant piquem la picada del morter i la deixem en el mateix morter . Preparem el peix tallat a rodelles ; l´afegirem a la cassola quant les patates els falti mes o menys uns cinc minuts ; i afegirem també en aquest moments la picada desmarxada amb suc de la cocció. Sacsejarem la cassola ; agafant per les nanses amb energia i courem uns minuts per que es desfaci i es reparteixi be la picada. Si cal rectificarem de sal .

1h

Notes

Es molt important tenir el fetge del rap per la picada. Es la clau per fer molt bo aquest suquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se