Pollastre al forn amb herbes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata de forn.

Elaboració

Posarem el pollastre fet a trossos en una safata de forn, salpebrat, amb l'oli i les herbes aromàtiques unes hores abans de fer-lo, per tal que s'impregni bé dels gustos.
El posarem al forn amb el grill encès també, i el deixarem que es dauri per ambdós costats.
Agafarem oli de la safata dues o tres vegades, i l'anirem tirant per sobre el pollastre, per tal que quedi més lluent. Hi afegirem també l'all i julivert.
Ho deixarem coure fins que veiem que està ben daurat.
I llestos! Ja ens el podem menjar.

30min

Notes

ës senzillíssim de fer, i molt bo.
Podem servir-lo amb unes patates al microones, acompanyades d'un all i oli suau.
També podem servir-lo amb patates xips o fregides a daus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se