Bombons crepers

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Paella
Batedora
Espàtula

Elaboració

1. En un pot posar la farina, l'oli, el sucre i un pessic de sal.
2. Afegeix l'ou i remena formant una massa uniforme.
3. Tira-hi 1/4 de got de llet i 1/4 de got d'aigua.
4. Remena fins que no quedin grumolls de farina (es pot fer amb la batedora)
5. Aquesta massa es per fer unes mini-creps.
6. Fregir-la en una paella en forma de rodones de 3 cm. de diàmetre. També es pot fer una crep gran i despres tallar rodones totes iguals amb un motlle ( jo faig servir un tap d'ampolla d'aigua ).
7. Quan tenim les mini-creps, les apilem de 6 en 6 i posem les piles separades en un plat.
8. Desfer la xocolata al bany maria i cobrir les creps per dalt i pels laterals ajudant-se amb una cullera.
9. Deixar refredar a la nevera i quan estiguin frets desenganxar-los del plat amb una espàtula o ganivet.
10. Servir.

45min

Notes

Si es vol també es pot ficar mermelada, mel... entre les creps per donar gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se