Panets d'olives negres

Ingredients

12 racions

Elaboració

Desossem les olives i les piquem petites
S’amassen tots els ingredients fins aconseguir una massa no enganxosa i al final hi afegim les olives , ho posem en un bol i ho tapem amb un drap de cotó durant una hora perquè reposi i creixi.
Folrem una safata de forn amb paper vegetal i el pintem amb oli.
Una vegada la massa ha crescut en fem boletes de la mida que vulguem els panets i els posem damunt el paper vegetal.
Els pintem amb oli i els espolsem amb sal gruixuda.
Posem la safata , a 50/60º, al forn durant mitja hora i la traiem perquè es refredi.
Posem el forn a escalfar a 200º.
Posem els panets dins el forn ja calent uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se