Panets d'olives negres

Ingredients

  • Un quart de litre d’aigua tèbia.
  • 4 o 5 culleradetes d’oli d’oliva.
  • 2 culleradetes de sucre.
  • 2 culleradetes de sal.
  • 450/500 de farina.
  • 1 sobre de llevat de pastisseria super ràpid o 25g de llevat fresc.
  • 250g d'olives negres d'Aragó

12 racions

Elaboració

Desossem les olives i les piquem petites
S’amassen tots els ingredients fins aconseguir una massa no enganxosa i al final hi afegim les olives , ho posem en un bol i ho tapem amb un drap de cotó durant una hora perquè reposi i creixi.
Folrem una safata de forn amb paper vegetal i el pintem amb oli.
Una vegada la massa ha crescut en fem boletes de la mida que vulguem els panets i els posem damunt el paper vegetal.
Els pintem amb oli i els espolsem amb sal gruixuda.
Posem la safata , a 50/60º, al forn durant mitja hora i la traiem perquè es refredi.
Posem el forn a escalfar a 200º.
Posem els panets dins el forn ja calent uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.

1h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Quines ganes m'han entrat de fer aquests panets... t'han quedat molt bonics i segur que molt bons. una abraçada
Dolça diu:
I no són massa complicats, noméws cal esperar el temps "reglamentari" perquè la massa pugi!
Si els fas ja em diràs què t'han semblat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: