Pollastre a la jardinera

Ingredients

Elaboració

1. Posar el pollastre a bullir en una olla durant 20 o 25 minuts.
2. Mentre el pollastre bull, pelar i tallar les pastanagues a rodanxes i les cebes en 4 troços.
3. Quan el pollastre ja està, treure'l de l'olla i guardar el caldo.
4. Posar en una cassola 2 cullarades d'oli i un pessic de sal, saltejar la ceba i la pastanaga, quan agafi una mica de color, tirar una mica de caldo i els pesols.
5. Treure els ossos al pollastre.
6. Posar el pollastre i més caldo a la cassola i deixar-la tapada a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
7. Servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se