Truita de pernil i formatge

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es baten els ous d'un en un, es salpebregen i s'hi afegeixen 25 cc de llet
En una paella petita s'hi posa mitja cullerada d'oli. Quan es calent, s'hi
tira l¡ou batut i s'escampa per tota la paella. Una vegada l'ou está ben
escampat, es deixa coure una mica i al centre s'hi col-loquen un tall de
pernil i un de formatge, es tanca la truita es tapa i es treu del foc.
Encara s'espera una mica a treuer-la de la paella, d'aquesta manera es fon
el formatge

20min

Notes

Aquets ingredients, son per a fer cuatre truites individuals
o sigui 1 ou,1 tall de pernil i un tall de formatge per cadascuna


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se