Truita de pernil i formatge
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 4ous
- 4 talls de pernil cuit o cansalada fumada
- 4 talls prims de formatge cremos
- 100 cc de llet
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal pebre molt
4 racions
Elaboració
Es baten els ous d'un en un, es salpebregen i s'hi afegeixen 25 cc de llet
En una paella petita s'hi posa mitja cullerada d'oli. Quan es calent, s'hi
tira l¡ou batut i s'escampa per tota la paella. Una vegada l'ou está ben
escampat, es deixa coure una mica i al centre s'hi col-loquen un tall de
pernil i un de formatge, es tanca la truita es tapa i es treu del foc.
Encara s'espera una mica a treuer-la de la paella, d'aquesta manera es fon
el formatge
20min
Notes
Aquets ingredients, son per a fer cuatre truites individuals
o sigui 1 ou,1 tall de pernil i un tall de formatge per cadascuna
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1743 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim