Cloïsses amb algues Iziqui

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem i escorrem les cloïsses
Remullem les algues i les piquem com si fos julivert
Posem les cloïsses en una cassoleta de terrissa i afegim el vi blanc
Tapem la cassoleta i deixem que es comencin a obrir les cloïsses
Quan comencin a obrir, i afegim les algues i un pols de pebre blanc
Tapem la cassoleta i deixem coure fins que sigui totes obertes les cloïsses.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se