Aperitiu de salmorejo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salmorejo:

Elaboració

Amb uns motlles adequats farem les formes de la pasta brisa al forn para acollir el salmorejo.
Prepararem el salmorejo amb la batedora.
El posarem a les forme ja fetes.
Guarnirem amb l'ou de guatlla bullit i el pernil al nostre gust.

25min

Notes

És un aperitiu amb força resultat que es pot tenir fet el salmorejo el dia abans i preparar-lo en el moment de servir.
Una abraçada a "Memòries d'una cuinera".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se