Aperitiu de salmorejo
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 paquet de pasta "brisa" (també pot ser de pasta fullada)
- ous de guatlla
- pernil ibèric
Salmorejo:
- 40 g de d'oli d'oliva
- 1 dent d'all
- sal
- 275 g de polpa de tomàquet
- 50 g de motlla de pa
Elaboració
Amb uns motlles adequats farem les formes de la pasta brisa al forn para acollir el salmorejo.
Prepararem el salmorejo amb la batedora.
El posarem a les forme ja fetes.
Guarnirem amb l'ou de guatlla bullit i el pernil al nostre gust.
25min
Notes
És un aperitiu amb força resultat que es pot tenir fet el salmorejo el dia abans i preparar-lo en el moment de servir.
Una abraçada a "Memòries d'una cuinera".

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.