Escalopas de vedella a la Valldostana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Vall d'Aosta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebra els filets, passa'ls per farina, fregeix en una paella amb el llard, l'oli d'oliva i la fulla de llorer,
Dora ràpidament.
Agrega mig got de vi blanc i cuina una mica més.
Posa sobre cada filet de carn un tall de formatge i s'enforna a temperatura forta o preferentment gratinar.
Serveix de seguida, coberts amb pebre mòlt.
Es poden acompanyar amb un puré de patata o un arròs blanc saltat en mantega.

Notes

Tot el que és a la Valldostana porta formatge i principalment Fontina, però pots utilitzar el formatge que més t'agradi o convingui a la teva butxaca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se