Conill confitat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

talleu el cap del conill i traieu-li el fetge. guardeu-lo per a un arros o platillo,
tolleu el conill en sis parts salpebreu-lo en polsi espolseu-lo amb canyella en pols.
poseu-lo en una cassolai cobriu-lo amb oli gira-sol.
poseu-li les cebes pelades i la cabeça d'alls.poseu el conill a coure a foc ben suau
fins que quedi ben tou.
una vegada sigui ben cuit, pareu el foc i deixeu-lo reposar en el mateix oli

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se