Conill confitat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill 8 cebes de platillo 1 cabeça d'alls pebre blanc canyella en pols oli de
  • Gira-sol salun arròs

4 racions

Elaboració

talleu el cap del conill i traieu-li el fetge. guardeu-lo per a un arros o platillo,
tolleu el conill en sis parts salpebreu-lo en polsi espolseu-lo amb canyella en pols.
poseu-lo en una cassolai cobriu-lo amb oli gira-sol.
poseu-li les cebes pelades i la cabeça d'alls.poseu el conill a coure a foc ben suau
fins que quedi ben tou.
una vegada sigui ben cuit, pareu el foc i deixeu-lo reposar en el mateix oli

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2293 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ana Cassany diu:
que fet de questa manera es guarda mes dias

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: