Conill confitat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill 8 cebes de platillo 1 cabeça d'alls pebre blanc canyella en pols oli de
- Gira-sol salun arròs
4 racions
Elaboració
talleu el cap del conill i traieu-li el fetge. guardeu-lo per a un arros o platillo,
tolleu el conill en sis parts salpebreu-lo en polsi espolseu-lo amb canyella en pols.
poseu-lo en una cassolai cobriu-lo amb oli gira-sol.
poseu-li les cebes pelades i la cabeça d'alls.poseu el conill a coure a foc ben suau
fins que quedi ben tou.
una vegada sigui ben cuit, pareu el foc i deixeu-lo reposar en el mateix oli
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2038 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.