Conill confitat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill 8 cebes de platillo 1 cabeça d'alls pebre blanc canyella en pols oli de
- Gira-sol salun arròs
4 racions
Elaboració
talleu el cap del conill i traieu-li el fetge. guardeu-lo per a un arros o platillo,
tolleu el conill en sis parts salpebreu-lo en polsi espolseu-lo amb canyella en pols.
poseu-lo en una cassolai cobriu-lo amb oli gira-sol.
poseu-li les cebes pelades i la cabeça d'alls.poseu el conill a coure a foc ben suau
fins que quedi ben tou.
una vegada sigui ben cuit, pareu el foc i deixeu-lo reposar en el mateix oli
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1108 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt