Lluç arrebossat amb farina de cigrons
Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de palangre ben fresc
- 1 paquet de farina de cigrons(especial per fregir peix)
- 1 pols de sal
- 1 raig de oli de oliva
Elaboració
Netegem el lluç de cap i tripa i el rentem sota la aixeta
Recordem guardar el cap al congelador, ingredient ideal per fer fumet
Seguidament traiem els filets del lluç, i jo soloc guardar tambè la espina pel fumet
Tallem els filets a trossos i els posem a escorrer be, si volem amb paper de cuina, ja que al ser fresc deixa anar força suc
Preparem una paella al foc amb oli a escalfar
Preparem un bol amb la farina de sigrons
Un cop ben calent el oli, salem una mica el lluç i el posem al bol de la farina
Impregnem be el lluç amb la farina i el anem fregint a la paella ben ros
El posem a escorrer el oli ,i ja hem direu el gust tant bo que agafa el lluç amb aquesta farina.
Notes
Existeix una de farina d´aquesta clese anomenada Santa Rita, la veritat va molt be per arrebossar peix.
Comparteix aquesta recepta: