Lluç arrebossat amb farina de cigrons

Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem el lluç de cap i tripa i el rentem sota la aixeta
Recordem guardar el cap al congelador, ingredient ideal per fer fumet
Seguidament traiem els filets del lluç, i jo soloc guardar tambè la espina pel fumet
Tallem els filets a trossos i els posem a escorrer be, si volem amb paper de cuina, ja que al ser fresc deixa anar força suc
Preparem una paella al foc amb oli a escalfar
Preparem un bol amb la farina de sigrons
Un cop ben calent el oli, salem una mica el lluç i el posem al bol de la farina
Impregnem be el lluç amb la farina i el anem fregint a la paella ben ros
El posem a escorrer el oli ,i ja hem direu el gust tant bo que agafa el lluç amb aquesta farina.

30min

Notes

Existeix una de farina d´aquesta clese anomenada Santa Rita, la veritat va molt be per arrebossar peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se