Arròs a la cubana amb plàtan

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim l'all amb 20 cc d'oli. Quan estigui ros, el retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 1 minut sense parar de remenar.
Pelem el plàtan, el tallem per la meitat i després longitudinalment. L'enfarinem i el fregim amb oli fins que quedi una mica ros.
Fregim els ous i muntem el plat.
Primer posem l'arròs en forma de muntanya. Pel voltant hi posarem el tomàquet i el plàtan. A sobre hi posem l'ou ferrat.
A l'hora de menjar es pot barrejar tot.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se