Arròs a la cubana amb plàtan
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g d'arròs
- Tomàquet fregit
- 2 ous
- 1 plàtan
- 1 all
- Oli
- Farina
- Sal
2 racions
Elaboració
Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim l'all amb 20 cc d'oli. Quan estigui ros, el retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 1 minut sense parar de remenar.
Pelem el plàtan, el tallem per la meitat i després longitudinalment. L'enfarinem i el fregim amb oli fins que quedi una mica ros.
Fregim els ous i muntem el plat.
Primer posem l'arròs en forma de muntanya. Pel voltant hi posarem el tomàquet i el plàtan. A sobre hi posem l'ou ferrat.
A l'hora de menjar es pot barrejar tot.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.