Puding de Poma

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una pudinera metàlica
Una safata metal·lica fonda per anar al forn
Un estri per treure els cors de les pomes

Elaboració

En un cassó, posem a bullir: Un litre de llet, 200 grams de sucre, una pell de llimona, una pell de taronja i una branca de canyella. Quan ha bullit, ho traiem i ho reservem. Seguidament, pelem les pomes, els hi traiem el cor, i les tallem a trocets menuts. Les posem en un cassó amb un raig d'aigua, i una mica de sucre, i les coem a foc baix. Anem remenant fins que han quedat com una compota, les retirem i reservem. A la llet que hem bullit, afegim set ous sencers, i passem la batedora elèctrica, després d'haver tret totes les pells. Agafem la pudinera, i en el fons hi posem el caramel líquid, després les pastes esmicolades, les emborratxem amb el licor, i hi afegim les pomes confitades. Seguidament, aboquem la barreja de la llet amb els ous, i omplim la pudinera. Ho posem a la safata per anar al forn, i omplim d'aigua fins arribar a tres quartes parts de la pudinera. Ho enfornem a 180º, uns 45-50 minuts, ho punxem amb un escuradents, i si surt net, ja és cuit. Ho deixem refredar, i ho posem a la nevera fins el moment de desclavar-ho i servir.

1h

Notes

Abans de posar l'aigua a la safata gran per anar al forn, en el fons, hi posarem uns fulls de paper de diari, perque ajudin a absorbir l'aigua, i així no bulli quan posem la pudinera amb el puding, i no ens entri aigua a la pudinera. Això també ens serveix per quan fem flams.D'una pudinera així, en surten unes deu racions.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se