Tonyina en escabetx

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → País basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Un gastrònom metàl-lic ( d'alumini o d'acer inoxidable)

Elaboració

Agafem el llom de tonyina, i el netegem bé d'espines i tendrums. El salem, i el cobrim amb força pebre vermell. El posem en el gastrònom, i tot seguit hi afegim la resta d'ingredients. Seguidament, posem tres parts d'oli, per una de vinagre, que ho cobreixi. Ho posem al forn a 100º, i ho deixem coure uns 60 minuts. Quan porti 30 minuts al forn, el girem amb l'ajud d'unes pinces llargues, per no cremar-nos. Un cop cuit, el deixem refredar, i el podem posar a la nevera, fins el moment de servir-ho.

1h 15min

Notes

Aquesta recepta, me la va donar un xef company de fogons, que es diu ASIER BOLADO.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se