Delicies d'ànec agredolç

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Cinc cassoletes de terrissa de mida mitjana

Elaboració

En cada cassoleta posem : en el fons, un grapat de mongetes de Santa Pau. Seguidament dues delicies, i per sobre, posarem força melmelada de ceba.
Ho enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja ho podrem servir, en un plat, amb una blonda de paper.

30min

Notes

Les delicies d'ànec, és la blanqueta de la part de l'ala. També ho podem fer amb confit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se