Marca per paelles

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta
Un atuell fondo per guardar la marca

Elaboració

En una cassola gran, amb oli d'oliva, fregim: las cebes picades, i els pebrots, tallats a quadrets petits. Quan és mig fregit, afegim : els musclos, la sípia tallada a trossos menuts, i les gambes. Quan veiem que és cuit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb la cullera de fusta.
Seguidament, posarem el truc del xef : un raig de conyac, i un raig de moscatell.
Corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja tenim la marca llesta per fer servir quan la necessitem.

1h

Notes

D'aquesta marca, en faig quantitat, i la reservo per quan la necessito. ( aguanta uns quinze dies).
Aquesta marca també ens pot servir per fer la fideuà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se