Marca per paelles
Ingredients
- Mig quilo de sípia en tires
- 300 grams de vianda de musclos
- 300 grams de gambes pelades
- Tres pebrots verds
- Tres pebrots vermells
- Dues cebes picades
- Sofregit de tomàquet {3425 }
- Conyac
- Moscatell
- Oli d'oliva
- Sal
12 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta
Un atuell fondo per guardar la marca
Elaboració
En una cassola gran, amb oli d'oliva, fregim: las cebes picades, i els pebrots, tallats a quadrets petits. Quan és mig fregit, afegim : els musclos, la sípia tallada a trossos menuts, i les gambes. Quan veiem que és cuit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb la cullera de fusta.
Seguidament, posarem el truc del xef : un raig de conyac, i un raig de moscatell.
Corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja tenim la marca llesta per fer servir quan la necessitem.
1h
Notes
D'aquesta marca, en faig quantitat, i la reservo per quan la necessito. ( aguanta uns quinze dies).
Aquesta marca també ens pot servir per fer la fideuà.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...