Croquetes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posa la mantega a la cassola, després la ceba tallada a trossos petits, quan la ceba es daurada, es tira les tres cullerades de farina, després la carn bullida.
Es barreja tot i es posa la llet i una mica de sal i que cogui uns minuts. I perquè quedi la pasta fina es passa el minipimer. Després es deixa refredar la massa. I quan és freda es poden fer les croquetes.
Es va agafant una mica de massa i es barreja amb un ou batut i pa rallat.

20min

Notes

les croquetas es poden acompanyar amb una amanida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se