Sopa de Rap

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir el cap i la cua del rap amb 2 litres d' aigua, amb una o dues fulles de llaurer i sal durant 1/2 hora aprox. Apart fer un sofregit amb la ceba, tomàquet, all i julivert.
Cuan ha passat la 1/2 hora ,colar l' aigua de bullir el rap i reservarla en un altre olla. Treure el rap bullit de la cua i ferlo a tiretes ben menudes i reservarlo.
Afegir a l' aigua del rap el pà torrat, el sofregit previament colat amb un xinés i el tall del rap bullit (vigilar les espines).
Deixar bullir tot plegat 20 minuts i servir amb unes gambetes pel damunt.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se