Gelatina de moscatell amb maduixes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol amb aigua freda, remullem les fulles de gelatina.
A part, en un cassó, posem el sucre i la meitat del moscatell. Ho posem al foc, fins que el sucre s'ha disolt. Fora del foc, afegim les fulles de gelatina escorregudes, i hi afegim la resta del moscatell.
Omplim les copes fins a la meitat, afegim les maduixes trocejades, i acabem d'omplir amb el moscatell, fins a dalt de tot.
Seguidament, ho posem a la nevera unes cinc hores com a minim, i ja ho podrem servir.

40min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer tant amb moscatell, com amb mistela, o garnatxa.
Aquest postre, és més bonic si el presentem en una copa de martini.
També el podem servir en flameretes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se