Gelatina de moscatell amb maduixes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig litre de moscatell, mistela, garnatxa.
  • 60 grams de sucre
  • Quatre fulles de gelatina
  • 200 grams de maduixes

4 racions

Elaboració

En un bol amb aigua freda, remullem les fulles de gelatina.
A part, en un cassó, posem el sucre i la meitat del moscatell. Ho posem al foc, fins que el sucre s'ha disolt. Fora del foc, afegim les fulles de gelatina escorregudes, i hi afegim la resta del moscatell.
Omplim les copes fins a la meitat, afegim les maduixes trocejades, i acabem d'omplir amb el moscatell, fins a dalt de tot.
Seguidament, ho posem a la nevera unes cinc hores com a minim, i ja ho podrem servir.

40min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer tant amb moscatell, com amb mistela, o garnatxa.
Aquest postre, és més bonic si el presentem en una copa de martini.
També el podem servir en flameretes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: