Boletes de col, arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les fulles de les cols, sense el tronxo.
Quan són cuites, les escorrem, i deixem que refredin.
Anem fent pilotes amb les fulles bullides, les enfarinem, les passem per l'ou batut, i les fregim amb oli d'oliva ben calent.
Un cop fregides, les posem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Aquestes pilotes, tant poden servir com a aperitiu, o com a guarnició.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se