Estofat de vedella amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Tallar la ceba, l'all i la cansalada a trossets ben petits, sofregir en una cassola de fang amb l'oli i la mantega.
Afegir la carn, tallada a daus, daurar i salpebrar.
Afegir les herbes aromàtiques i cobrir, en les seves tres quartes parts, amb aigua calenta, en què es hi haurà dissolt l'extracte de carn.
Deixar coure durant 1 hora i mitja, mentrestant, neteja bé els bolets i tallar a rodanxes.
Mitjanes hora després d'apartar la carn del foc afegir els bolets ja preparats a part.

Notes

Aquest plat es pot servir amb unes patates tallades a quadrets i fregides


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se