Estofat de vedella amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de vedella.
  • 600 grams de bolets silvestres, frescos o secs.
  • 50 grams de mantega.
  • ½ dl d'oli.
  • Herbes aromàtiques al gust.
  • Sal i Pebre.
  • 1 culleradeta d'extracte de carn.
  • 50 grams de cansalada.
  • 2 grans d'`all i 1 ceba.

5 racions

Elaboració

Tallar la ceba, l'all i la cansalada a trossets ben petits, sofregir en una cassola de fang amb l'oli i la mantega.
Afegir la carn, tallada a daus, daurar i salpebrar.
Afegir les herbes aromàtiques i cobrir, en les seves tres quartes parts, amb aigua calenta, en què es hi haurà dissolt l'extracte de carn.
Deixar coure durant 1 hora i mitja, mentrestant, neteja bé els bolets i tallar a rodanxes.
Mitjanes hora després d'apartar la carn del foc afegir els bolets ja preparats a part.

Notes

Aquest plat es pot servir amb unes patates tallades a quadrets i fregides


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: