Tripa de bacallà amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, bullim la tripa de bacallà dessalada, amb totes les verdures.
Quan és cuita, l'escorem, (si els trossos de tripa són massa grossos, els tallem,), i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Seguidament, afegim les sis cullerades de romesco, i el suc de bullir la tripa.
Deixem que faci xup-xup, hi posem la tripa, i els fesols. Corregim de sal, deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja ho podem servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se