Tripa de bacallà amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de tripa de bacallà dessalada
  • 200 grams de fesols de Santa Pau, bullits
  • Sis cullerades de salsa romesco ( està en les meves receptes )
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'àpi
  • Una pastanaga pelada
  • Mitja ceba pelada
  • El suc colat, de bullir la tripa
  • Conyac

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, bullim la tripa de bacallà dessalada, amb totes les verdures.
Quan és cuita, l'escorem, (si els trossos de tripa són massa grossos, els tallem,), i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Seguidament, afegim les sis cullerades de romesco, i el suc de bullir la tripa.
Deixem que faci xup-xup, hi posem la tripa, i els fesols. Corregim de sal, deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja ho podem servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: