Calamars saltats amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella, una esorredora, unes pinces de cuina i un morter per picar.

Elaboració

Primer de tot netegem els calamars traient el escut de plàstic que duen dintre i la possible sorra que tinguin , els rentem be i els escorre,. Posem una paella al foc amb oli a escalfar i mentrestant piquem all i julivert . Un cop calent l´oli i posem els calamars i els donem unes voltes i quant veiem que estan cuits , i escampem l´all i julivert per sobre i els emplatem.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se