Calamars saltats amb all i julivert

Ingredients

  • Uns calamars mitjans de mida i frescos- Dos o tres alls- Unes branques de julivert- Un pols de sal- Un raig d'oli d'oliva-

1 racions

Utensilis

Una paella, una esorredora, unes pinces de cuina i un morter per picar.

Elaboració

Primer de tot netegem els calamars traient el escut de plàstic que duen dintre i la possible sorra que tinguin , els rentem be i els escorre,. Posem una paella al foc amb oli a escalfar i mentrestant piquem all i julivert . Un cop calent l'oli i posem els calamars i els donem unes voltes i quant veiem que estan cuits , i escampem l'all i julivert per sobre i els emplatem.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: