Ous remenats, amb gírgoles i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: les gírgoles tallades a juliana, i els alls tendres, tallats també a juliana. Ho espolsem amb un xic de sal, i ho reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, tallades en triangles. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, batem els ous, hi afegim un polsim de sal, i ho afegim a la paella amb les gírgoles, i els alls tot remenant amb una espàtula de fusta.
Quan ho tenim cuit al nostre gust, ho posem en el plat, fent una muntanyeta en el centre, i posem els triangles de pa, en els costats.
Tot seguit, espolsem amb julivert molt picolat pel damunt, i ja ho podem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se