Pastis de xocolata, casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un motlle de paper d'alumini, rodó de uns 25 centimetres, aproximadament

Elaboració

En un cassó, posem: la llet, el sucre, i la xocolata.
Ho posem a foc mig, i anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, fins que la xocolata comença a espessar, i la traiem del foc.
En el motlle d'alumini, posem en el fons, una capa de galetes, tenint en compte, que no quedin escletxes entre unes i altres.
Seguidament, ho cobrim amb una capa de xocolata, i així anem fent capes, fins arribar a dalt.
Posem la capa final de xocolata, i deixem refredar uns deu minuts.
Tot seguit, espolsem pel damunt els fideus de xocolata, i ho posem a la nevera unes tres hores, abans de servir-ho a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se