Pastis de xocolata, casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • Cent grams de sucre
  • 200 grams de xocolata a la tassa, Torras
  • Cent grams de fideus de xocolata
  • Un paquet i mig, de galetes Maria dorada

8 racions

Utensilis

Un motlle de paper d'alumini, rodó de uns 25 centimetres, aproximadament

Elaboració

En un cassó, posem: la llet, el sucre, i la xocolata.
Ho posem a foc mig, i anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, fins que la xocolata comença a espessar, i la traiem del foc.
En el motlle d'alumini, posem en el fons, una capa de galetes, tenint en compte, que no quedin escletxes entre unes i altres.
Seguidament, ho cobrim amb una capa de xocolata, i així anem fent capes, fins arribar a dalt.
Posem la capa final de xocolata, i deixem refredar uns deu minuts.
Tot seguit, espolsem pel damunt els fideus de xocolata, i ho posem a la nevera unes tres hores, abans de servir-ho a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: