Orada o Llobarro, al forn, amb refregit d'alls

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un des-escatador de peixos

Elaboració

Primer, agafem els peixos, els des-escatem, els netegem, i els filetegem, a lo llarg aconseguint vuit filets, i els reservem.
A part, tallem les patates a rodelles, les fregim amb oli d'oliva, i quan són fregides, les reservem.
Tallem les cebes en juliana, les fregim amb oli d'oliva, i quan són cuites, les reservem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim: els alls laminats, i els bitxos, sense deixar que coguin molt, i els reservem.
En una safata per anar al forn, fem quatre llits de patates, damunt posem una capa de ceba, i damunt, posem una Orada, o un Llobarro en cada un d'ells,(dos filets). Ho salpebre, hi afegim un raig de vi blanc, i ho enfornem a 180º, fins que és cuit,(uns deu minuts, aproximadament).
En el moment de treure-ho del forn, ho fem amb l'ajud d'una espàtula ample, per tal que no es desmanegui.
Ho posem en el plat, i pel damunt, ho reguem amb el refregit d'alls i bitxo, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se