Llacets de colors amb juliana de pollastre
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llacets de colors (o sigui a les verdures),
- 2 pits de pollastre,
- 400 grams de tomàquet natural pelat i trossejat,
- 50 grams de greix de pernil,
- 25 grams de mantega,
- 1 ceba,
- 1 pastanaga tendra,
- 1 branca d'api,
- ½ got de vi de Madeira,
- Oli,
- Sal,
- Pebre,
- Nou moscada i
- Formatge parmesà ratllat.
Elaboració
Tallar els pits de pollastre a tires molt fines.
En una cassola amb la, mantega i una mica d'oli, sofregir les hortalisses i el greix de pernil, prèviament passades per la picadora.
Afegir la juliana de pollastre, sofregir a foc suau, ruixar amb el vi, i quan s'hagi evaporat, afegir la polpa de tomàquet.
Deixar coure a foc moderat durant una ½ hora, afegint, si cal, una mica d'aigua calenta perquè no s'espesseixi massa.
Cou la pasta en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, quan estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada, barrejar bé i servr a taula amb formatge ratllat a part .
Comparteix aquesta recepta: