Llacets de colors amb juliana de pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar els pits de pollastre a tires molt fines.
En una cassola amb la, mantega i una mica d'oli, sofregir les hortalisses i el greix de pernil, prèviament passades per la picadora.
Afegir la juliana de pollastre, sofregir a foc suau, ruixar amb el vi, i quan s'hagi evaporat, afegir la polpa de tomàquet.
Deixar coure a foc moderat durant una ½ hora, afegint, si cal, una mica d'aigua calenta perquè no s'espesseixi massa.
Cou la pasta en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, quan estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada, barrejar bé i servr a taula amb formatge ratllat a part .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se