Llacets de colors amb juliana de pollastre

Ingredients

  • 500 grams de llacets de colors (o sigui a les verdures),
  • 2 pits de pollastre,
  • 400 grams de tomàquet natural pelat i trossejat,
  • 50 grams de greix de pernil,
  • 25 grams de mantega,
  • 1 ceba,
  • 1 pastanaga tendra,
  • 1 branca d'api,
  • ½ got de vi de Madeira,
  • Oli,
  • Sal,
  • Pebre,
  • Nou moscada i
  • Formatge parmesà ratllat.

4 racions

Elaboració

Tallar els pits de pollastre a tires molt fines.
En una cassola amb la, mantega i una mica d'oli, sofregir les hortalisses i el greix de pernil, prèviament passades per la picadora.
Afegir la juliana de pollastre, sofregir a foc suau, ruixar amb el vi, i quan s'hagi evaporat, afegir la polpa de tomàquet.
Deixar coure a foc moderat durant una ½ hora, afegint, si cal, una mica d'aigua calenta perquè no s'espesseixi massa.
Cou la pasta en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, quan estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada, barrejar bé i servr a taula amb formatge ratllat a part .


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: