Gaspatxo tradicional

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un colador fi
Una llengua de plàstic

Elaboració

El Gaspatxo té una preparació molt particular, depenent de la persona que el fa.
Jo personalment, el faix de la següent manera:Primer de tot, en un atuell fondo, poso totes les verdures, el pa, un raig de vinagre, un raig d'oli d'oliva, un pessic de sal, un pessic de pebre negre, ho cobreixo amb aigua mineral, i ho deixo tota la nit a la nevera.
Al dia següent al mati, ho passo per la batedora, i ho torno a deixar a la nevera.
Cap al mig-dia, ho passo pel colador xinès, amb l'ajuda de la batedora, en un atuell, on l'acabaré de fer. Seguidament, el torno a passar, per un colador fi, el corregeixo de sal, pebre, vinagre i oli, i el poso a la nevera fins el moment de servir-lo a taula.
En el moment de servir-ho a taula, l'acompanyo amb verdures tallades a la brunesa, servides en bols de vidre mitjans.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se