Crema de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Primer de tot ratlleu la pell de les llimones.
En un bol adient, barregeu la llet condensada, la pell ratllada i el suc de les llimones. Podeu fer-ho amb la batedora.
Un cop ho tingueu batut, afegiu-hi els iogurts i remeneu fins a aconseguir una crema homogènia.

30min

Notes

Es pot emplatar en una safata adient o en copes individuals.
Si feu servir una safata, poseu al damunt, unes quantes rodalles de llimona distribuides a gust i si ho feu en copes individuals, una rodalla a sobre de cadascuna d'elles.
Si es vol, abans de posar la llimona, es pot posar un polsim de sucre i cremar-lo. Tot seguit, posar la rodalla al cim. Compteu que, un cop feta però, s'ha de posar unes 24 hores a la nevera per a qu e reposi. Llavors, és el moment de posar-hi el sucre, si es vol, o directament les rodalles de llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se