Crema de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 iogurts
  • 1 llimona i mitja
  • 1 pot de llet condensada (de 370 grs.)

Elaboració

Primer de tot ratlleu la pell de les llimones.
En un bol adient, barregeu la llet condensada, la pell ratllada i el suc de les llimones. Podeu fer-ho amb la batedora.
Un cop ho tingueu batut, afegiu-hi els iogurts i remeneu fins a aconseguir una crema homogènia.

30min

Notes

Es pot emplatar en una safata adient o en copes individuals.
Si feu servir una safata, poseu al damunt, unes quantes rodalles de llimona distribuides a gust i si ho feu en copes individuals, una rodalla a sobre de cadascuna d'elles.
Si es vol, abans de posar la llimona, es pot posar un polsim de sucre i cremar-lo. Tot seguit, posar la rodalla al cim. Compteu que, un cop feta però, s'ha de posar unes 24 hores a la nevera per a qu e reposi. Llavors, és el moment de posar-hi el sucre, si es vol, o directament les rodalles de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: