Amanida variada-2

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu els cigrons en una safata prou gran i aneu afegint-hi el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a trossets, les olives tallades pel mig, l'enciam esmicolat, els taquets de pernil, els taquets de formatge de cabra i el cranc ratllat. Ho remeneu tot plegat i en acabar hi poseu un polsim de sal (sense pasar-se) i ho regueu amb un rajolí d'oli. Pel cim hi disposeu quatre espàrrecs i els ous de guatlla que ja tindreu fets dusos.

30min

Notes

Aquests ingredients no són paraula ferma, podeu canviar el que volgueu o afegir el que us assembli que pot anar-hi bé....


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se