Amanida variada-2

Ingredients

  • 750 grs. de cigrons cuits
  • 250 grs. de bacallà remullat i esqueixat
  • Cogombrins agredolços
  • Olives verdes sense pinyol
  • Enciam (llarg)
  • Taquets de pernil (a Mercadona, en vénen de dues mides, doncs dels més menuts)
  • 1/2 dotzena d'ous de guatlla
  • 1 bosseta de cranc ratllat
  • 1 pot d'espàrrecs de Navarra
  • Taquets de formatge de cabra
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Poseu els cigrons en una safata prou gran i aneu afegint-hi el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a trossets, les olives tallades pel mig, l'enciam esmicolat, els taquets de pernil, els taquets de formatge de cabra i el cranc ratllat. Ho remeneu tot plegat i en acabar hi poseu un polsim de sal (sense pasar-se) i ho regueu amb un rajolí d'oli. Pel cim hi disposeu quatre espàrrecs i els ous de guatlla que ja tindreu fets dusos.

30min

Notes

Aquests ingredients no són paraula ferma, podeu canviar el que volgueu o afegir el que us assembli que pot anar-hi bé....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: