Amanida variada-2
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Ingredients
- 750 grs. de cigrons cuits
- 250 grs. de bacallà remullat i esqueixat
- Cogombrins agredolços
- Olives verdes sense pinyol
- Enciam (llarg)
- Taquets de pernil (a Mercadona, en vénen de dues mides, doncs dels més menuts)
- 1/2 dotzena d'ous de guatlla
- 1 bosseta de cranc ratllat
- 1 pot d'espàrrecs de Navarra
- Taquets de formatge de cabra
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Poseu els cigrons en una safata prou gran i aneu afegint-hi el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a trossets, les olives tallades pel mig, l'enciam esmicolat, els taquets de pernil, els taquets de formatge de cabra i el cranc ratllat. Ho remeneu tot plegat i en acabar hi poseu un polsim de sal (sense pasar-se) i ho regueu amb un rajolí d'oli. Pel cim hi disposeu quatre espàrrecs i els ous de guatlla que ja tindreu fets dusos.
30min
Notes
Aquests ingredients no són paraula ferma, podeu canviar el que volgueu o afegir el que us assembli que pot anar-hi bé....
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.