Gambes al ajillo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa,un morter per picar l´all i julivert i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Disposem una cassoleta de terrissa . I posem les gambes , les remullem amb vi blanc i aigua a parts iguals. Empolvorem amb els pebres molts , i posem al foc a coure. Mentrestant piquem all i julivert i el reservem. Quant hagi cuit uns cinc minuts mes o menys , les gambe , i afegim la picada d´all i julivert , i remenem una mica. Fem un  bull de un parell de minuts i estarà llest.

30min

Notes

Els caps de les gambes si és que ho fem amb gambes senceres , els podem aprofitar per fer un bon fume´t per un dia que fem arròs o un suquet per exemple. També podem fer servir cues de gamba de las que venen a punt en una bossa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se