Gambes al ajillo
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes cues de gamba pelades-Alls-Julivert-Vi blanc-Pebre negre-Pebre vermell-Aigua-
3 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa,un morter per picar l'all i julivert i una cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Disposem una cassoleta de terrissa . I posem les gambes , les remullem amb vi blanc i aigua a parts iguals. Empolvorem amb els pebres molts , i posem al foc a coure. Mentrestant piquem all i julivert i el reservem. Quant hagi cuit uns cinc minuts mes o menys , les gambe , i afegim la picada d'all i julivert , i remenem una mica. Fem un bull de un parell de minuts i estarà llest.
30min
Notes
Els caps de les gambes si és que ho fem amb gambes senceres , els podem aprofitar per fer un bon fume't per un dia que fem arròs o un suquet per exemple. També podem fer servir cues de gamba de las que venen a punt en una bossa.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.