Gambes al ajillo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes cues de gamba pelades-Alls-Julivert-Vi blanc-Pebre negre-Pebre vermell-Aigua-

3 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa,un morter per picar l'all i julivert i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Disposem una cassoleta de terrissa . I posem les gambes , les remullem amb vi blanc i aigua a parts iguals. Empolvorem amb els pebres molts , i posem al foc a coure. Mentrestant piquem all i julivert i el reservem. Quant hagi cuit uns cinc minuts mes o menys , les gambe , i afegim la picada d'all i julivert , i remenem una mica. Fem un  bull de un parell de minuts i estarà llest.

30min

Notes

Els caps de les gambes si és que ho fem amb gambes senceres , els podem aprofitar per fer un bon fume't per un dia que fem arròs o un suquet per exemple. També podem fer servir cues de gamba de las que venen a punt en una bossa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: